Hulk najavio odlazak: Nije mi više do novca...
Foto - Instagram

Zasitio se Kine

Hulk najavio odlazak: Nije mi više do novca...

M. Šljivak

Brazilski napadač Hulk (33) najavio je odlazak iz Kine.

Ugovor 33-godišnjem napadaču sa ekipom Shanghai SIPG ističe na kraju ove godine, a on nema namjeru da više ostaje u Kini, bez obzira na ogroman novac kojeg mu nude za produžetak saradnje.

"U decembru mi ističe ugovor i jasno sam im rekao da neću produžiti ugovor. Ponude mi stižu sa svih strana. Žele me klubovi iz Evrope, koji igraju Ligu prvaka, klubovi iz Brazila i iz Kine. Međutim, ovdje ne želim više ostati", rekao je Hul i nastavio je:

"Novac me ne zanima. Želim ići tamo gdje ću biti sretniji. Još ništa nisam odlučio. Bio sam u Brazilu, tri i po godine u Japanu, po četiri i Portugalu i Rusiji, četiri ovdje. Gdje god da sam bio, otišao sam iz kluba uzdignute glave", istakao je on.

Prošle sezone Hulk je za Shanghai SIPG zabio 17 golova u 38 utakmica, a godišnja plata u Brazilu mu je 20 miliona eura.

Top Komentari

Keno
Novac me ne zanima haha da sad kad si zaradio za 100 zivota naravno da ne vazi. Ostani tamo gdje si nise vise interesantan evropi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi