"Barcelona ovog ljeta neće dovesti ni Neymara ni Lautara"

Predsjednik Barce otklonio dileme

"Barcelona ovog ljeta neće dovesti ni Neymara ni Lautara"

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu odlučio je da stavi tačku na špekulicaije o povratku Neymara ili dolasku Lautara Martineza ovog ljeta. 

On je kazao kako Barcelona neće dovesti ni jednog ni drugog igrača.

"Barcelona je obavljala razgovore sa Interom oko Lautara posljednjih sedmica, ali isti su stavljeni na čekanje obostranim pritiskom. Trenutna situacija ne dozvoljava velike naknade za transfer", kaže Bartmeu za Sport i onda se osvrće na Neymara.

"U trenutnoj situaciji, on ne dolazi. Ni PSG ga ne želi prodati što ima smisla jer je trenutno jedan od najboljih igrača svijeta. Prošlog ljeta smo se jako trudili da ga potpišemo, ali ovog ljeta nećemo ni pokušati".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Klub je između marta i juna izgubio 200 miliona eura. Ako se situacija ne popravi, neće biti ljudi na tribinama, u muzeju ili u Fan Shopu, a mi ćemo nastaviti gubiti novac. To će uzrokovati da revidiramo planove potrošnje i koji od njih mogu čekati. Moramo se prilagoditi. To je uticalo na sve velike evropske klubove i svi radimo na tome da se prilagodimo. To neće trajati samo godinu, već bi moglo tri ili četiri", poručio je predsjednik Barce.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Kad su, tražeći zamjenu za Nejmara, potrošili preko 400 miliona eura i za sad se svi pokazali kao potpuni promašaji: Dembele, Kutinjo i Grizman.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi