Prvi čovjek Napolija obećava UEFA-i pakao!

Ukoliko se neko zarazi u Barceloni

Prvi čovjek Napolija obećava UEFA-i pakao!

E. Škorić

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis namjerava uništiti UEFA-u ako se neko od članova njegove ekipe zarazi u Barceloni.

UEFA je odredila da se revanši osmine finala Lige prvaka igraju u gradovima domaćina bez obzira na pandemiju koronavirusa, pa će Napolitanci gostovati u žarištu koronavirusa - Barceloni, mada je De Laurentiis tražio da se igra u Portugalu ili Njemačkoj, gdje se igra inače završnica Evropske lige i Lige prvaka.

„UEFA ne čuje, ne vidi i ne govori. Nadam se da se ništa loše neće dogoditi na utakmici, jer ako se dogodi, napravićemo pakao Uefi", kazao je prvi čovjek Napolija.

Revanš se igra 8. avgusta, dok je prvi meč u Napoliju još prije pandemije koronavirusa završen rezultatom 1:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Napolitanci su jučer slavili protiv Lazija s 3:1 u posljednjem meču Serije A, a ranije su osvojili Kup i igrat će Evropsku ligu. Ligu prvaka mogu da izbore samo ako je osvoje ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
A kad je bila utakmica u Italiji niko nije bio zarazen hahahahaha...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi