Ufff, šta je ovo? Kakva slika za motivaciju u svlačionici Veleža!

Rođeni dobili derbi

Ufff, šta je ovo? Kakva slika za motivaciju u svlačionici Veleža!

A. Čaušević

Za igranje gradskog derbija motiv postoji sam od sebe, međutim za okršaj gradskim rivalom se obično traži dodatna motivacija. Takvu su večeras u interesantnoj slici imali igrači Veleža.

Velež je odigrao odličan meč protiv Zrinjskog. Rođeni su slavili sa sigurnih 2:0, a pogođali su Obren Cvijanović i Fejsal Mulić.

Feđa Dudić je svoje izabranike motivisao zanimljivom slikom na kojoj je naslikan Veležov bulldog kako vreba biftek u kojem je zabijena zastava Zrinjskog. Dok je u pozadini stadion Rođeni.

"Slika koja je stajala u svlačionici kao motivacija za utakmicu. Zahvaljujem se drugu Dženi iz Sarajeva na napravljenoj slici", kazao je Dudić poslije utakmice za SportSport.ba.

Naravno poslije utakmice uslijedilo je slavlje igrača Veleža, a neizbježne su bile zajedničke fotografije kako na terenu, tako i u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Veležu je ovo bio drugi uzastopni trijumf u mostarskom derbiju jer su Rođeni i proljetos slavili, tada sa minimalnih 1:0.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Feđa Dudić!!!!!!!
34 2
balunv
Dajte Zrinjski da ih TRPAMOOOO TRPAMOOO OOOOOOO !!!!!
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije