Zvjezdan Misimović na meču Lige prvaka jučer: 'Ne, nisam igrao...'

Defanzivac tima iz San Marina zbunio i bivšeg Zmaja

Zvjezdan Misimović na meču Lige prvaka jučer: 'Ne, nisam igrao...'

E. Škorić

U subotu su odigrana dva meča preliminarne runde kvalifikacija za Ligu prvaka.

U prvom polufinalnom meču Tre Fiori iz San Marina je igrao protiv Linfielda iz Sjeverne Irske, koji je slavio s 2:0 na Colovray stadionu i tako se plasirao u finale.

Linfield će protiv Drite s Kosova igrati u finalu i pobjednik će na kraju nastupati u prvom pretkolu Lige prvaka.

No, hajde da se kratko vratimo na meč Tre Fiori - Linfield. U sastavu ekipe iz San Marina našao se i - Zvjezdan Misimović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Radi se o 38-godišnjem defanzivcu koji je skrenuo pažnju i "pravog" Zvjezdana Misimovića, bivšeg bh. reprezentativca, koji je na svom Instagramu okačio screenshot sastava sa utakmice uz šaljivu poruku: "Nisam igrao danas. Posebno ne kao defanzivac".

Top Komentari

ljiljan
Ama ne postoji uopste jos jedan fudbaler Zvjezdan Misimovic sa 38 godina vec je aplikacija napravila gresku i stavila naseg Misketa tu, covjek koji je igrao se zove Pedja Misimovic i ima 25 godina. Bukvalno mo je trebalo 2 minute da ovo provjerim al je to novinaru ocigledno bilo previse pa je odlucio samo da napise glupost zbog klikova
8 0
sport1
A donio bi im kvalitet i u trenutnoj formi;-) cak i kao defanzivac...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi