Predsjednik kluba 'popljuvao' Šehića: Ucjenjuje nas, željan je novca i ide okolo od kluba do kluba

Žestoke optužbe prema bh. golmanu

Predsjednik kluba 'popljuvao' Šehića: Ucjenjuje nas, željan je novca i ide okolo od kluba do kluba

M. Šljivak

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić (32) definitivno više neće braniti za turski Erzurumspor.

Šehić je protekle dvije godine proveo u ovom klubu sa kojim je ove godine izborio i plasman u tursku Super ligu, a ugovor sa ovim klubom mu je istekao tokom ljeta.

Bh. čuvar mreže je razgovarao o produžetku saradnje, ali i sa drugim klubovima, no nakon svega čini se kako on sigurno neće više igrati za Erzurumspor.

Predsjednik kluba Huseyin Uneš tvrdi da je Šehić ucjenjivao klub konstantnim povećanjem cifre.

"Išao je okolo i povećavao cijenu od vrata do vrata. Davali smo mu 600.000 eura i prihvatio je. Zatim je povećao cijenu za 50.000 eura i to smo prihvatili, ali on je očigledno željan novca. Razgovarao je sa drugim klubovima, iako je imao dogovor sa nama", rekao je Uneš i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Sada se piše da se dogovorio sa Konyasporom, a nas je nazvao i rekao nam da traži 700.000 eura i da se vraća ako prihvatimo ovu cifru. Niko ne može biti iznad kluba. Ne može se niko igrati sa nama, nećemo trošiti više vrijeme na njega i tražimo novog golmana", poručio je on.

Šehić dakle gotovo sigurno neće više igrati za ovaj klub, a ostaje nam da vidimo gdje će na kraju završiti

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Rutocina od golmana, unistio nas u kvalifikacijama.
11 24
Hz rajvosa
Smrad sa grbavice
16 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi