Još jedan klub se uključio u trku za Ibrahimom Šehićem

Nekoliko turskih klubova ga želi

Još jedan klub se uključio u trku za Ibrahimom Šehićem

E. Škorić

Bh. reprezentativni golman Ibrahim Šehić itekako ima ponuda, ali je pitanje šta je njemu u ovom trenutku prioritet.

Nakon što je izborio povratak u tursku Super ligu s Erzurumom, Šehić je došao u Sarajevo gdje provodi jedan dio odmora, a usput je jučer stigao na trening svog nekadašnjeg kluba Željezničara.

I dok se on družio sa Amarom Osimom i igračima Plavih na Grbavici, pojavila se informacija u turskim medijima da ga želi još jedan klub.

Goztepe, tim iz Super lige Turske, u potrazi je za novim golmanom i čelnici ovog kluba detektirali su Šehića kao prvu želju, ali je pitanje da li je prvi golman naše reprezentacije spreman mijenjati trenutnu ekipu za tek malo ambiciozniju?

Ranije je trener golmana u Erzurumsporu Zafer Oger priznao da su Šehiću ponude poslali turski velikani Bešiktaš i Galatasaray.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Volio bih da Šehić ostane u Erzurumsporu, ali znam da je dobio ponude od Galatasarayja i Bešiktaša. To mi je rekao", izjavio je Oger, prenose tamošnji mediji.

Ipak, svjetan je Šehić da je najvažnije da redovno brani i sam je izjavio da, ako želi da ostane prvi golman bh. reprezentacije, potrebno je da pronađe tim u kojem neće biti druga opcija. Stoga će i Goztepe biti u razmatranju, ali ima barem još 2-3 tima koja planiraju angažovati popularnog Šehu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi