Morrison: Mi smo bili bolji večeras, ali na kraju se računaju samo golovi

Frustriran zbog rezultata

Morrison: Mi smo bili bolji večeras, ali na kraju se računaju samo golovi

E. Čaušević

FK Sarajevo večeras je slavio u Cardiffu protiv Connah's Quay Nomadsa sa 2:0 i tako se plasirao u drugo pretkolo Lige prvaka.

Bordo tim je pokazao večeras zbog čega su imali ulogu favorita, te su uspjeli da dođu do pobjede. Junak bh. prvaka bio je Benjamin Tatar koji je postigao oba gola na večerašnjoj utakmici.

Nakon meča oglasio se i trener Nomadsa, Andy Morrison, koji nije bio baš zadovoljan s onim što je vidio, te je poručio da je njegov tim večeras bio bolji protivnik.

"Baš je frustrirajuće. U prvom poluvremenu osim gola nisu ošutali po golu. Teren je bio mokar nakon kiše i nesretno smo primili taj pogodak jer golmanu zaista nije bilo lako u toj situaciji", počeo je Morrison i nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Oni su imali posjed lopte, ali mi smo taktički bilo mnogo bolji i diktirali smo tempo. Imali smo odličnu šansu u osmoj minuti i to je bila najbolja šansa u prvom poluvremenu. Da nije bilo te greške golmana oni ne bi ni imali šansu u prvom dijelu. Bili smo bolji, ali na kraju računaju se postignuti golovi".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Trebao si pohvaliti i Vašeg najboljeg 12 igraca - glavnog sudiju. Moj treneru idi vjezbaj sa svojom ekipom ragbi, fudbal nije za vas.
42 1
BamJunge
Jel ovo onaj sto je hod'o u onom prsluku smijesnom ? Ja konto Security
36 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi