Messi je rekao Koemanu da odlazi, Barcelona brzo reagovala!

Nisu dugo čekali

Messi je rekao Koemanu da odlazi, Barcelona brzo reagovala!

Esmer Oštraković

Nakon što je danas Messi održao sastanak sa novim trenerom Barcelone, Ronaldom Koemanom, zatresla se cijela Katalonija.

Naime, niko nije očekivao da će sastanak završiti tako kako je završio, a to je veoma negativno po klub.

Messi je, na veliko iznenađenje svih, Koemanu saopštio da se više ne vidi u Barceloni, te da će skoro pa sigurno napustiti ekipu.

Prenijeli su to gotovo svi veći španski mediji, a nedugo nakon toga stigao je i odgovor iz Barcelone na Messijeve riječi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako on želi da ide iz Barcelone su jasni da ga neće pustiti. Naime on ima još godinu dana ugovora, te će ga odraditi do kraja, barem ako je vjerovati prvom čovjeku Barcelone, Josepu Bartomeu-u.

On tvrdi da Barcelona neće prodati Messija, čak i po cijenu da naredne sezone kao slobodan igrač napusti klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Znaci pjanke djaba dolazio! Sad se pjanke grize i govori kako sam se za****! Neću igrat sa mesijem jedino možda na treningu. Jer ovaj će sad stalno govoriti kako je povrijeđen.
0 11
Shik
E sad krece sapunica medija. Ostaje neostaje,rekao nije rekao. Obecao nije obecao.Al sta su pricali i stase dogovorili to mi mali mozemo samo nagadati.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi