Inter već prodaje Eriksena?

Nije oduševio

Inter već prodaje Eriksena?

Edmir Škorić

Christian Eriksen je zimus došao kao veliko pojačanje u Inter, a već sada bi mogao da napusti klub.

Eriksen je imao tu i tamo dobrih izdanja u dresu Intera, no sveukupni dojam je da Danac nije odigrao na nivou očekivanja, a ostankom Antonija Contea, nije isključeno da će nekadašnji igrač Tottenhama napustiti Nerazzurre.

Uostalom, Inter radi na dovođenju Artura Vidala i ako Čileanac zaista dođe, Eriksen bi mogao biti na transfer listi. Međutim, Inter neće pošto poto prodati veznjaka i zahtijevat će barem 50 miliona eura.

To je ipak iznos koji neće privući druge klubove, ali vjeruje se da bi neki od engeskih timoav ipak mogli da krenu u pregovore s Interom i da uz određeni popust angažuju danskog reprezentativca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Eiriksen je odličan igrač, ali kao igrač koji je većinu karijere proveo u engleskoj ima tezak period adaptacije, nije svako kao Lukaku ili Young. To je iskpto kao kada bi Kumbulla prešao u recimo Everton, jasno je da bi zakazao
1 2
Gari Garinča
Vis ce danas izgleda izvisiti ako mu Stojic ne svirne drugi penal.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti