Hrvatski borci bijesni zbog prebijanja mladića: Retardi je*eni, srest ćemo se negdje...

Plazibat i Babić zaprepašteni

Hrvatski borci bijesni zbog prebijanja mladića: Retardi je*eni, srest ćemo se negdje...

Midhat Šljivak

Hrvatsku je danas šokirao snimak brutalnog maltretiranja mladića.

Na snimku se vidi više mladića koji maltretiraju mlađeg momka, a nesretnog mladića su udarali rukama, nogama i koljenom u glavu.

Ovaj video je razbijesnio hrvatske borce. Prvi se oglasio jedan od najboljih kickboxera svijeta Antonio Plazibat.

"Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednog, je li? Bit će vam lijepo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, gdje se drža ruke, kako se vrte kružni. Glupani", rekao je Plaizbat i nastavio je:

"Da sam sad u Splitu ja bih vas tražio, retardi jebeni. Čuo sam da neko od vas nešto trenira. Kako te nije sramota? Umjesto da zaštitiš i staneš u odbranu, ti tučeš okolo. Je li te sramota' Doći ću ti ja pokazat kako se tuče i radi", rekao je Plazibat i povrijeđenom mladiću je ponudio pomoć.

Potom se javio i bokser Alen Babić.

"Frajeri jel? Srest ćemo se negdje. Smeće ljudsko. Kažu mi da jedan od tih bilmeza trenira boks. Smeće malo bježi iz boksa ili ću te ja maknuti", napisao je Babić.

Top Komentari

ek76
Vec su dobili, Cupi vec ruku slomili a onog drugog traze....
5 0
Shik
Toje strasno. On ima srecu u nesreci daje sniman i javnost vudjela.Koliko je njih sto niko ni cuje ni vidi u mukama od nasilnika idiota.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi