FK Borac ispao iz Kupa RS

Kup RS

FK Borac ispao iz Kupa RS

Edmir Škorić

Borac je u prvom kolu Kupa Republike Srpske poražen od Ljubića u Prnjavoru i to nakon izvođenja penala.

Nakon što nije bilo pogodaka u regularnih 90 minuta, Prnjavorčani su na penale izbacili favorizovane goste iz Banjaluke, a trener Borca Vlado Jagodić je nakon utakmice kazao:

"Realan rezultat je bio 0:0. Mi nismo iskoristili svoje prilike a kada se dođe do penala, to je već lutrija. Četitam fudbalerima Ljubića na današnjem rezultatu i prolazu u narednu fazu takmičenja. Oni su danas, što je i normalno, pokazali kako se igra protiv Borca. Uložili su svoj maksimum, želja je bila vidljiva, i ja im iskreno čestitam na današnjem rezultatu", prenio je zvanični sajt kluba Jagodićeve riječi.

Borcu je sada daleko važnija utakmica u petak na Koševu protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Krupa je s 5:2 slavila kod Sloge u Srpcu, dok je Slavija nakon penala izbacila Famos. Bilo je 0:0, ali je tim iz Lukavice bio uspješniji u penalima.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tmm1987
Ovo nesto kao Bajramski turnir ?
9 2
felix__27
Molim vas da pišete sportske vjesti Hvala
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi