U svlačionici Budućnosti orilo i gorilo: "Je l' Saraj'vo gdje je nekad bilo..."

Crnogorci izbacili Astanu

U svlačionici Budućnosti orilo i gorilo: "Je l' Saraj'vo gdje je nekad bilo..."

A. Čaušević

Naredni evropski protivnik Sarajeva je podgorička Budućnost koja je u drugom pretkolu Europa lige izbacila favorizovanu Astanu. 

Ovo je najveći uspjeh Budućnosti posljednjih godina, ali i crnogorskog fudbala zbog čega uopšte nije iznenađenje luda proslava u svlačionici stadiona Ortalyk.

Pošto igraju protiv Sarajeva igrači Budućnosti su u svlačionici zapjevali dobro poznati hit Dine Merlina: "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo."

"Je l' Saraj'vo gdje je nekad bilo, je l' se šta promijenilo, je l' Miljacka voda presušila, jel' mi stara majka ozdravila", pjevali su igrači prvaka Crne Gore.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjećanja radi, utakmica trećeg kola kvalifikacija Europa lige između Sarajeva i Budućnosti igrat će se na stadionu Bilino polje u Zenici, u četvrtak, 27. septembra, prema svemu sudeći od 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mrki_ba
Dobrodosli crnogorci :) nadamo se finoj prestavi i da ako Bog da MI prodjemo salje :)
45 1
kiki
bolje da su pjevali "u Zenicu kada podjem ja"
39 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi