25

Komentari (25)

Juve88
Nije Sarajevo gdje je nekad bilo sad je u Zenici hahaha hahahaha kontam da im dam još jednu marku da kupe sebi jos jedan stadion neka ima ko ga hebe
Probisvjet
Tatar ce ih obradovati i to ...
samir49
Bujrum naravno da jest .....svako srce zna da ce sarajevo maksimum da da..jer srce je crvene boje bilo moje ili tvoje...mi glas vi sve za nas....dok krv u venama teče i na srcu grb leži i smrt od vas ima da bjezi...
Miky007
Vi kako hocete,ali sjeticete se ovog komentara. Nama je bolje pasala Astana u ovom trenutku, koliko toliko su otvoreniji, losa im je forma i u tom odnosu snaga zabili bi 2-3 gola i pobijedili. Ovako ce Buducnost igrati stoprocentni bunker, a mi se u toj konsolidaciji redova ne snalazimo. Zivi bili pa vidjeli, molim te Boze da sam sve krivo napisao, pa moje Rajvosa prodje! Igraj bordo bijeli ole ole...
melchinho
Nije jer će igrati u Zenici
Karić
Simpatično i lijepo , Šteta što se ne igraju dvije tekme i da ima publike ipak su to stari Jugoslovenski prvoligaši sa tradicijom.
TTV.KenyTB
E da vas hoće ovi kitarčići napuniti jedno 6 komada ocm,fol prozivke neke nešto smetljari do jučer niste ni države svoje imali nego čekali da vas puste da ste samostalni.Mrzim sarajevo al više mrzim kad neko dira u moje !
vuckobih
Voliš svoje a mrziš tuđe. Kad već voliš svoje onda živi po svom drži se svojih svetinja ali znaj jedno tvoje svetinje ne poznaju mržnju i ne uče te da mrziš druge jer su druge vjeroispovijesti, nacionalnosti, boje kože... Ljudino nemoj da tvoje bude mržnja.
Keno
o cemo ti lafe
Rivaldo
Ja sam Pitar, ljudi nas sa ovim apsulutno nista ne provociraju. Simpaticna ekipa, nadam se da cemo ih laganini proci i da ce sve proteci u prijateljskoj atmosferi.
Taceoni
E jadnici pa neznaju da Sarajeva nece ni vidjeti?????
user1597849779
user1593672466
Nemoj tako ima slika po google kolko hoces
user1600368315
U četvrtak 27 septembra koje godine pa stvarno nemože ni jedan članak bez greške
kiki
bolje da su pjevali "u Zenicu kada podjem ja"
jony1919
Ahahahahahahaha
sslazio
Eh jedva cekam da ih poderu pa da jednostavno kazu 'jest' hahah
Fareus1921
Satrat će vas kone
selver79
nemoze se bez Merlina zamisliti slavlje
mrki_ba
Dobrodosli crnogorci :) nadamo se finoj prestavi i da ako Bog da MI prodjemo salje :)
user1593672466
Hahaha dali marku za stadion a igraju u zenici hahaha
nedoni46
volim vesele i druzeljubive protivnike, tipa oni ili celtic, vazdan se druzili sa njihovim navijacima i takvi su uvijek dobrodosli ovdje!
Zapad
U Zenicu braco ako niste informisani hahaha
BordoBijeli_exyu_sa
cobagenovaaaa
I ti se pitas sto pjevaju o sarajevu kad idu u zenicu? I ja sam to kontao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.