Mbappe sa druge planete: Eksplozivnošću i driblinzima "hipnotizirao" protivnike

Magični driblinzi

Mbappe sa druge planete: Eksplozivnošću i driblinzima "hipnotizirao" protivnike

Admin Čaušević

Kylian Mbappe nije samo sadašnjost već i budućnost kako francuskog tako i svjetskog fudbala.

Iako tek ima 21 godinu francuski ofanzivac je već sada među najboljim igračima svijeta i u PSG-u će ga čuvati kao kap vode na dlanu.

Prva tri kola nove sezone Mbappe je propustio zbog koronavirusa, a danas se vratio na teren u duelu protiv Nice.

U prvom poluvremenu sjajni Francuz se za protivnike činio kao igrač sa druge planete jer ih je s lakoćom i bez većih problema prolazio.

Prvi put se sa igračima Nice poigrao u 38. minuti kada je izborio penal, a zatim i u 45. minuti kada je Di Mariji omogućio da postigne jedan od najlaških golova u karijeri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi su skloni reći kako su današnji igrači precijenjeni, međutim kako igra Mbappe definitivno vrijedi svakog uloženog novca.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Vakim je padavicarima lafo driblerima idol Ronaldo, nije ni cudo :’D
3 1
amr192837
vidjeli smo koliko vrijedi u finalu sa bajernom...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije