PAOK prodao Mihojevića, profitirat će Sarajevo i Leotar

Napušta Grčku

PAOK prodao Mihojevića, profitirat će Sarajevo i Leotar

A. Čaušević

Marko Mihojević je prije skoro tri godine napustio FK Sarajevo te potpisao za PAOK. 

Mihojević se i nij baš naigrao u PAOK-u jer je uglavnom igrao na posudbama u drugim klubovima, prvo u OFI-iju s Krete, a zatimu njemačkom Erzgebirge Aueu.

Grčki mediji danas izvještavaju da je PAOK dogovorio prodaju ovog 24-godišnjeg defanzivca u Goztepe koji se takmiči u turskoj Super ligi.

Klub iz Soluna je nakon povratka Mihojevića iz Njemačke insistirao na njegovoj prodaji, a ne novoj posudbi. Na kraju su uspjeli u svojoj namjeri.

Potražite više informacija na temu Super League:

Bivši omladinski reprezentativac BiH će u narednim danima otputovati u Tursku, a zatim obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovore.

Obzirom da je prošao omladinske selekcije FK Sarajevo i FK Leotar na osnovu FIFA-inog Mehanizma solidarnosti određeni dio novca dobit će kako Sarajlije tako i Trebinjci.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afanfadila
Kolko će željo dobiti hahahahahaha
22 6
Vedohz87
hocel se sazvat neka hitna sjednica za solidarnost s konama
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi