Tatarov deja vu

Imao "predskazanje"

Tatarov deja vu

A. Čaušević

Benjamin Tatar je i u meču protiv Budućnosti pokazao da je apsolutno zaslužio poziv u A reprezetnaciju BiH. 

Tatar igra u životnoj formi, a protiv prvaka Crne Gore stigao je do novog gola, ukupno devetog ove sezone u svim takmičenjima.

Sjajni ofanzivac je zabio za vodstvo Sarajeva u trećem pretkolu Europa lige, a interesanto da je sam najavio postizanje gola.

Naime, Sarajevo je na društvenoj mreži Instagram objavila odgovore na pitanje ko će zatresti mrežu. Tatar je bio toliko samouvjeren, da je odgovorio sa "ja".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na kraju se ispostavilo da je pogodio prognozu. Već na samom startu meča našao se u pravo vrijeme na prvom mjestu za svoj treći evropski gol u sezoni.

Podsjećanja radi, Sarajevo je u odličnoj utakmici pobijedilo Budućnost sa 2:1 te se tako plasiralo u play off za Evropsku ligu gdje ih čeka Celtic.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanagoal
Kao da je Barceloni zabio gol pa pokazao da je apsolutno zaslužio poziv u A reprezetnaciju BiH. Pa to je Budućnost ne Barcelona.
3 20
Epinefrin
Predskazanje nije isto sto i deja vu, idioti
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi