Napadač Celtica želi iz posebnog razloga Sarajevu zabiti gol glavom: Zašto da ne? Bilo bi lijepo...
Foto - EPA

Ima jasan plan

Napadač Celtica želi iz posebnog razloga Sarajevu zabiti gol glavom: Zašto da ne? Bilo bi lijepo...

M. Šljivak

Napadač Celtica Mohamed Elyounoussi želi u večerašnjoj utakmici protiv FK Sarajevo postići pogodak glavom.

Norveški fudbaler želi u sedam dana upotpuniti golgeterski hat-trick, a to će učiniti ako zabije pogodak glavom protiv bh. prvaka u utakmici play-offa Evropske lige.

On je protekle sedmice Celticu donio pobjedu u Rigi pogotkom desnom nogom, tokom vikenda je zabio lijevom nogom protiv Hiberniansa i sada cilja gol glavom protiv FK Sarajevo.

"Zašto da ne? To bi bilo lijepo", rekao je 26-godišnji napadač i dodao je:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Najvažnije je ipak da pobijedimo, bez obzira ko zabio gol. Ali, prije sam postizao hat-trick lijevom i desnom nogom i glavom, pa zašto ne bih opet? Bilo bi to veoma lijepo", istakao je Elyounoussi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joco89
Nećete vi dati nijedan a kamoli glavom slepče jedan.
14 0
seyof1
Moze druze i auto gol se pika ;-)
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi