Gospodine Bajeviću, zašto niste?

Penali nam presudiše

Gospodine Bajeviću, zašto niste?

E. Škorić

Reprezentacije Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske večeras su na stadionu Grbavica u Sarajevu igrati utakmicu polufinala baraža za nastup na Evropskom prvenstvu.

U 120 minuta bilo je 1:1 ali su Sjeverni Irci bili bolji u izvođenju penala, pa idu u finale gdje će u novembru igrati protiv Slovačke i na pragu su odlaska na Euro.

I dok su naši gosti često potencirali da bi moglo doći do penala, da su spremni da se suoče s takvom vrstom pritiska i da su svjesni da je to moguć scenarij, u bh. taboru su sve uzimali zdravo za gotovo.

Sjetimo se samo izjave selektora Dušana Bajevića...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nismo vježbali penale na treningu jučer. Ko može da misli o tome. Bolje da razmišljamo u drugom pravcu. Trebamo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu", rekao je Bajević.

Uz to je kazao da smo kvalitetniji. Niti smo kvalitetniji, niti znamo da pucamo penale. Možda smo ipak trebali da ih vježbamo?

Top Komentari

Fk1921
Lik koji je igrao za takozvani velez nam vodi reprezentaciju? Ma hajte molim vas
21 67
Matic
Tjerajte seljacinu nazad u vrapcicku zabit
16 39

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi