Pjanić je imao odgovor na sva pitanja, ali između Barcelone i reprezentacije nije mogao odlučiti
Foto - Screenshot

Rado bi napravio oboje

Pjanić je imao odgovor na sva pitanja, ali između Barcelone i reprezentacije nije mogao odlučiti

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić odgovarao je na zanimljiva pitanja za Barca TV.

Veznjaku katalonskog velikana postavljena su itekako zanimljiva pitanja od kojih je birao ponuđene odgovore, ali na jedno nije mogao da se odluči.

Pitanje je glasilo: Da li bi više volio osvojiti Ligu prvaka sa Barcelonom ili Svjetsko prenstvo sa reprezentacijom BiH?

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić se nije mogao odlučiti. Odabrao je oba odgovora i ovo je bilo jedino pitanje na koje nije mogao da se odluči za jedan izbor.

"Moj Bože. Oboje. Ne mogu se odlučiti", rekao je Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Cuje ne moze se odluciti? Pa valjda svjetsko sa BIH pipune nodlucni. :)
9 3
edo111
Sinoc sam gledao utakmicu barcelona v kiev,moram da kazem miraleme tvoji alibi dodavanje mivise idu na***** jel se ti covjece nesmijes vise osuditi ni na jedan dribling ili malo vise reskirati,ti da budes iz godine u godinu bolji ti nazalost sve gori i giri nemas muda da uzmes vise odgovornosti na sebe jbg.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi