Pronađen "idiot" koji je napravio selfi s mrtvim tijelom Maradone: Obećali su mu pakao

Argentinci ga preziru

Pronađen "idiot" koji je napravio selfi s mrtvim tijelom Maradone: Obećali su mu pakao

E. Škorić

Diego Maradona umro je u srijedu, ali ni njegovo mrtvo tijelo nije imalo mira.

Jedan od onih koji je zloupotrijebio svoj položaj kako bi napravio selfie s mrtvim tijelom slavnog Arentinca bio je uposlenik kompanije zadužene za sahranu. Ubrzo je dobio otkaz, a javnost je razotkrila i njegov identitet.

Radi se o Diegu Molini, koji je izazvao bijes cijele Argentine, naročito Maradoninog prijatelja i advokata Matiasa Morle, koji je na Twitteru napisao:

"Lično ću pronaći idiota koji je napravio ovu fotografiju", a nakon nekoliko minuta je napisao da je: "taj idio Diego Molina. On se slikao pored tijela Diega Maradone. Neću odustati dok ne plate za svoj grijeh".

Mnogi su isprva pomislili da je riječ o fotomontaži, no "idiot" je zaista otvorio lijes i napravio selfie s mrtvim tijelom Maradone...[twitter]https://twitter.com/MatiasMorlaAb/status/1331986425265459203[/twitter]

Top Komentari

svasta
Ma sto uopste objavljuju sve ovo? Mislim da novinsri turaju nos u sve i svasta! A tamo gdje bi ga trebali turit nesmiju? Sve su u stanju da otkriju ali nikako da otkriju otkud i od cega je ovaj virus narod trazi istinu! Maradona je umro pa dobro ali svi cemo umrijeti svi kukaju zbog Maradone a manjina kuka i razumije danasnju situaciju!
7 0
AmarSahi
Kada god neko umre, neki retard želi popularnost na internetu. Kako je prošle godine bilo sa Salom, čovjek tragično umro i jedan debil umro i slikao mrtvo tijelo i podjelio na internetu. Da me neko ne razumije krivo, internet može biti koristan, ali ovako ne. Zamisli ti umreš, i dođe ti neko na dženazu i slika tvoju uplakanu porodicu i tvoje mrtvo tijelo. Bolest. I ništa drugo.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi