"Manchester United može do titule"

Igraju sjajno

"Manchester United može do titule"

S. Mlaćo

Manchester United je savladao sinoć Sheffield i nastavio sa sjajnim igrama u prvenstvu.

Bilo je 3:2, a ovo je peta pobjeda Uniteda u posljednjih šest utakmica.

Paul Scholes i Michal Owen su imali samo riječi hvale za igru Manchestera.

"Ako ključni igrači budu zdravi do kraja, imaju šansu otići do kraja. Igraju jako uzbudljiv nogomet, a Solskjaer je pronašao pravu formulu. Nije mijenjao sastav posljednjih pet utakmica i sve odlučno funkcioniše", kazao je Scholes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je trenutno na šestom mjestu, ali ima i utakmicu manje.

"Mogu biti prvaci, to je sigurno. Pogba, Fernandes i Rashford moraju igrati, tada tim izgleda fantastično", dodao je Owen, stručni komentator na jednoj televiziji.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Cekaj da dobio tezu ekipu, Lahko je derati šefilde i ostalu boraniju, vidjeli smo protiv Citya kako ne znaju ni centra preci
2 9
Penderinos
Bit ce blizu bit ce jedno 8 na kraju
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije