"Zašto ti igra čovjek poput Kolašinca? Isplatite njega, Ozila i sve one koji ništa ne donose klubu"
Foto - EPA

Ian Wright žestok prema bh. fudbaleru

"Zašto ti igra čovjek poput Kolašinca? Isplatite njega, Ozila i sve one koji ništa ne donose klubu"

M. Šljivak

Londonski Arsenal igra očajno ove sezone.

Topnici nikako ne mogu da vežu nekoliko dobrih rezultata i da krenu prema gornjem dijelu tabele i za sada navijači ovog kluba nikako ne mogu biti zadovoljni igrama svojih miljenika.

Među ogorčenim je i legenda kluba Ian Wright. On je menadžeru Mikelu Arteti javno poručio da više vjeruje mladim igračima i da mu u ekipi ne trebaju igrači poput Williana, Seada Kolašinca i Shkodrana Mustafija.

"Mora, ovo reći. Ne znam zašto bira određene igrače. Vjerujem da bi ljudi radije na terenu vidjeli Smith-Rowea Willocka i druge mlade momke. Volio bih da im da šansu", rekao je Wright i nastavio je:

"Zašto bih to napravio? Pogledajte tog Williana, ne igra dobro. Zašto ti igra čovjek poput Kolašinca? Zašto ti igra neko kao Mustafi? Radije bih vidio Salibu u ekipi, radije bih vidio Smitha Rowea, radije bih vidio nešto drugačije", poručio je Wright.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poslao je poruku i čelnim ljudima kluba i ponovo je spomenuo Kolašinca.

"Poručio bih čelnicima kluba: Isplatite Mesuta Ozila ako ga ne planirate koristiti i oslobodite ga ugovora. Isto je i sa Kolašincem, te svim ostalim igračima koji ne donose ništa klubu. Arsenal mora shvatiti da je u situaciji koja bi se mogla pogoršati ako se izgube utakmice od Brightona i West Broma", rekao je Wright.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Kolasinac nije igrao duze vrijeme i nije kriv za resultate. Neznam sto njega i spominje jer covjek nije ni igrao. A kada je se vratio nije pomogao ali nije ni odmogao.
8 2
zvjezdan10
sva sreća pa vam blistaju ovi prvotimci što inače igraju svaku tekmu pa je kolašinac toliki problem , još malo pa zona ispadanja majstori su svi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi