Koeman je večeras zadao najteži udarac Pjaniću otkako je u Barceloni

Šansu prije njega dobio i Puig

Koeman je večeras zadao najteži udarac Pjaniću otkako je u Barceloni

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju večeras u gostima protiv Rayo Vallecana meč osmine finala Kupa kralja.

Jasno je da su Katalonci večeras veliki favoriti, ali već se pokazalo da niželigaši mogu da naprave ogromna iznenađenje.

Ronald Koeman je večeras dosta izmijenjao sastav, ali su svi iznenađeni što ni pored toga šansu nije dobio Miralem Pjanić.

Ispred Pjanića ovaj put šansu je dobio Riqui Puig iako je prema mnogim najavama bh. veznjak trebao igrati od prve minute. No, Koeman je pronašao način da mu zada novi udarac.

Barcelona: Neto, Junior Firpo, Araujo, Lenglet, Mingueza, Busquets, De Jong, Puig, Trincao, Griezmann, Messi.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kavaz1990
Jednostavno u pogresno vrijeme je dosao u Barcu i to je to..
20 1
Bosnaa
Mislim sve su tl igracu top klase ali da su svi ispred Pjane mislim da to nije korektno prema njemu jer je dokazan igrac a ovo sto mu radi ovaj papak nije korektno!
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi