Burno na pripremama FK Sarajevo: Tatar nasrnuo na saigrača, klub pokrenuo disciplinski postupak!

Bordo tim se sprema u Umagu

Burno na pripremama FK Sarajevo: Tatar nasrnuo na saigrača, klub pokrenuo disciplinski postupak!

S. Mlaćo

FK Sarajevo nalazi se na pripremama u Umagu, a očigledno da je veoma burno.

Naime, suspendovan je Benjamin Tatar, a razlog je nesportsko ponašanje, odnosno nastraj na saigrača, naveli su iz bordo kluba.

"Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.

Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom", istakli su iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Laz. Momak je korektan a sve mu izmisljaju. Hadzija odlazi neces dobiti procenat od transfera spodobo
16 48
Alemka3012
Ma da raspad sistema hahahaha
6 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi