66

Komentari (66)

Skopidoo
To se desi kad te sila ponese
Matic
Tatar je korektan momak koji ima ponude i zeli ici ali mu to koci Emir Hadzic, covjek koji vedri i oblaci u Sarajevu. Ugradjuje se u sve transfere a klub vam trpi zbog toga. Zalosno.
kiki
pa sta ako se ugradjuje??
rabodimis
Sve si ti to fino rekao samo nigdje FK Sarajeva u toj prici.. Ima dobru, redovnu platu, auto, dobro zdravstveno, vrhunske uslove za treniranje i napredak.. I klub je korektan, nek on ide ako zeli ali u dogovoru sa klubom.. Emir Hadzic moze uradit sta god zeli, ima +9 i evo trecu titulu na putu, svi ugovori postoje u arhivi kluba, znaci SVE uredno potpisano od odgovornog lica, tj. Emira u ovom slucaju.. Prijatelju nije 1964 godina, nit se pita puno "baba", idu informacije ko lude, sa malo dobre organizacije SVE mozes znat.. A ni vlasnik nije nakav blecak ko onaj vas Modni guru.. PS Nemoj se ti zalostit radi nas, imate vi mnogo vise svojih problema, bicemo mi ok, nista se ti ne brini.. ;)
AdmirNokli
Grad ne cine zgrade vec ljudi. Ja sam iz Sarajeva i kad bih gledao po ljudima onda smo selendra najveca !
SarajevoFC
Hajd nek se i kospe necemu obraduju, da malo zaborave na svoju muku. Yebe ih sa svih strana, a pogotovo zguza otkako ih preuze ovaj London boy. Evo i ovaj kospicarski portal bi da kako zakuha ali nece moci. Previse smo jaki i veliki da se obaziremo na igrice ovih mahalskih klubova poput Selje. Sto se tice Benje, sta god se desilo rijesice se. Volimo mi Benju ali moze se i bez njega ako vec mora. Ne znamo sta sta se desilo pa ne mozemo ni da sudimo ali dovoljno smo jaki da bez problema odradimo ovo proljece i proslavimo titulu sa Tatarom ili bez njega. Kako god, bice zanimljivo sa vrha gledati veliku borbu ovih manjih timova za preostala mjesta za Evropu.
BlueBoys
:) A jeste vas sila obuzela najstrasnije. A ko visko leti nisko pada stara narodna. Ti ces nekome reci da je mahalski klub? Sta ste onda vi? Komunisticko Ruski,Politicko Rezimski vjestacki plasticni klub nastao na grbaci drugih. Tvorevina pijanih pajdasa druga Staljina. Axaxaxa xaaa aa. E cuj manjih timova? Al kurcenje divova ( kiklop, div sa stabljike graha, koja vrsta diva i to da vidimo maskotu barem) je nesto kao alergija na ambroziju. No moze se sprijeciti ili lijeciti adekvatnom terapijom ublaziti. A ko to ne uradi citav zivot ostane SLINAV.
AnijakManjo
Ocigledno je da nesto puca u Sa, nije to vise to. Raspad sistema, Zeljo osvaja.
Tas14
Imbecilu samo sanjaj
COVID19
Hahahhahahhahahahahhahahhahahahhaha
AnijakManjo
Nanu ti grbavu
pjanke.sa
@AnijakManjo glup si za medalje. Mozete vi samo nagradu za glupost osvojiti.
fantasma
Sarajevo napravilo od njega igraca, i sad firaun umislio sebi neki status zvjezde. Mrs smradu, sad ces vidjeti kako se propada kad ostatak ugovora provedes ispred televizije.
user1571956549
Papak ko i svi pitari hehehe...
Bordobjeli
Bolj i papak nego gay!!!!
Dena33
LAŽ. E MOJI PITARI DA VI ZNATE KO VAM JE DIREKTOR I KAKVE TALOVE IMA, NEBI OVAKO PISALI. ALI ETO VAS TAMO
visokohz
Sarbit2019
Samo ga izolovati nema vise treninga sa ekipom neka trenira sam ovo je konkretno dokaz da igracima ne smijes popustati.Tatara je trebalo sankcionisati kada je poderao dres,FKS nece propasti radi Tatara na kraju ne treba ni potpisati novi ugovor niti ga treba pustiti da ide neka sjedi na tribini.Prelazni rok ce brzo biti gotov pa neka on razmislja kako ce dalje i gdje ce ovako se nisu ponasali veci igraci od njega.
Qwertz1
da mozda plate ne kasne ???
pjanke.sa
@Qwertz1 fulio si pasa klub
Tas14
Podrška za Tatara
Alemka3012
Ma da raspad sistema hahahaha
hordaaaassaistoka
Ohhh ko nam kaze majko mila jako smo evo uvrjedeni
Bordobjeli
Opet ovaj gay sa grbavice... Sa ženskim nikom valjda mu godi haj znaj....
Lafac
@Bordobjeli cijela BiH zna kome se pjeva: Hej Hej Hej Horde Zla su gej hahahah
rabodimis
Dusa draga, kako se ona samo zabrinula.. Pricaju ljudi po Ilidzi da je tokom priprema zelje iza hotela nepoznati navijac Olimpika odnio ekipi zelje 4 kile bureka i 2 kile zeljanice kao znak podrske od komsija, kazu da se obratio i UNFKS da i oni ucestvuju ali da su ga oni, krajnje nekorektno, poslali u pm i za malo prebili.. Hvala Bogu da jos ima dobrih ljudi, velikog je sevapa zaradio.. Al te lijepe price ovaj us*ani portal nece prenijet.. pravi crnjak..
hordaaaassaistoka
Dragi Benjo stvarno si mi najdrazi igrac al spusti se malo, oprostio sam ti kad si dres pocjepao al stvarno prelazis granice
frkt
Pocijepao dres protiv Veleza, problemi unutra kluba jer nece da ostane u njemu, sad ovo cist dokaz da mu je pun khurac.
pjanke.sa
Jel ono ti seres da smo mi vazda na vasim tekstovima? Glupsone
south
Gdje sad onaj pitar da me demantuje kad sam govorio ovo za tatara da nece da produzi i da je poceo praviti probleme
Meazza
Bemjaminu je nastetio poziv u reprezentaciju.A nismo se pojacali,zahvaljujuci Hadzicu koji je trazio 25% provizije za sebe od Fanimovig transfera.
Lafac
Šta je "truhlo" u državi Danskoj? Hahahah
Bordobjeli
Izvini da te pitam jesi li i ti gay sa grbavice? Vidim puno je *****a na članku o ŠAMPIONIMA....
Sarbit2019
Bordobijeli@ma ne prate oni grijesis glavna im je fora kao pitari prate željkana,a oni ne silaze sa pitarskih tema kmeee kmeee lafac@laf-lafčina upala mu *******.I.N.A lafac@laf-lafčina prava je *********.Č.I.N.A
BlueBoys
Izvini da te pitam jesi li ti Tajlandska Trandza sa lavora? :) Vidim i ja da se ne skidate sa clanaka o Zeljeznicaru pa neka covjeka nemoj da se ljutis popi sok, oguli jabuku. :)
pjanke.sa
@BlueBoys niste vi pasa nama ni do clanaka
WOLF20
Nece momak da produzi ugovor to je jedina prava istina.
Hamza123456789
Osilio se cim je repke osjetio.
user1603303812
Na terminu kad igramo lopte pa se porječkamo a kamoli oni koji zarađuju kruh igrajuci lopte,neopravdavam Benju ali novinari jedva dočekaju da stvore negativnu atmosferu.VELIKI SI KLUBE!!
BBB78
Bravo za komentar majstore
user1597153724
Sram te bilo Benjo. Ovo je jedini način na koji Sarajevo moze ispustit titulu
Harunvelez
Dobrodošao u Velež.
BijeliBrijeg
Nemože on u Velež ipak je on Hrvat
Brazuka
Laz. Momak je korektan a sve mu izmisljaju. Hadzija odlazi neces dobiti procenat od transfera spodobo
NKZ1922
Pazi Hadzijinih uhl**** sto dislajkaju istinu. E moji pitari, smijete se zeljinom modnom macku, a i vi ste raspad cisti
rabodimis
Hehehehe... Cim se dusmani ovoliko sekiraju znaci da napredujemo.. ;)
Milos1312
Odma odakle je.... koji ste vi debili svi do jednog. Svako ko osobu koju ne poznaje ponizava zbog mjesta odakle dolazi, vjere, nacije, rase za mene je GLUP/A Cuj doso seljacina iz Jablanice hahahahha, o koji si debil. Sarajevo Melburn za Jablanicu, jel to hoces da kazes.
gallardo.la
Ako je ovo istina, mozes ici Benjo, mrs na tribinu. Cijepanje dresa ti se halalilo
Klackalica
Ide ivaj u neki ..spor u turskoj drugoj ligi i eto ga dogodine nazad u BiH, vjerovatno Olimpik. Kakav mazlum. Dzaba ti bola da si messi ako si debil u glavi
Bosansko
Ebes ligu gdje je Tatar jedan od boljih igraca u ligi
PRESEDAN
Očekivano,Odavno ja pišem da nešto nije u redu...
SonPen1946
Papak iz Jablanice konta da je veci od kluba. Sada lagano TRIBINA ZAPAD i lagano opetu 2 hnl ligu.
AdmirNokli
On je papak, Jablanica veze s time nema ! Onda bi svi papci bili ali nisu. Umislio da je igracina !
JaSamMaliPitat
Pa Bekric je veci od njanjajeva
SonPen1946
@AdmirNokli Naravno da ima veze odakle je, dosao iz selendre sa 3 zgrade u klub koji ga proslavi, i onda on glumi da je veci od istog!
Chwilla
Bas ce se on nasekirali sto će ga klub poslati na tribine. Svakako će otići djaba na ljeto. Pa to vise košta klub nego igrača.
Beli98
Majmune da ti nije te selendre sad bi pasos pokazivao na bradini. Fuj kretenu idiotski !
nedoni46
Pa i Salihamidzic je iz Jablanice, jel i on seljak?
SonPen1946
@nedoni46 Salihamidzic je veliki gospodin, sto je i vise puta pokazao. To je i poenta ovog svega ! Hasan se nikada nije ku*cio po Njemackoj i Bayernu da je neko i nesto, nego bio zahvalan i ponizan. Zato je danas tu gdje jeste!
Uranija
@SonPen1946 malo si kontradiktoran, Benjo seljak iz Jablanice a Hasan gradjanin iz Jablanice... poenta treba da bude, nije važno odakle si već je važno kako se ponašaš i kakav je odgoj bio u djetinjstvu...
BlueBoys
I onda dodje krezubi pitar sa Gorice i ismijava pojacanja Zeljeznicara
nedoni46
Frajer se gubi kako je dobio poziv u repku
krste11
Spusti se Benjo malo, niki nije veći od kluba pa ni ti kojeg je Sarajevo napravilo reprezetatvivcem
krste11
Spusti se Benjo malo, niko nije veći od kluba...
user1591984448
Kao da je iz brazila , koliko problema ima sa psihom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.