Dodatni problemi za Borac pred gostovanje u Mostaru

Banjalučani gosti Veležu

Dodatni problemi za Borac pred gostovanje u Mostaru

Admin Čaušević

Na stadionu Rođeni u petak od 18 sati bit će otvoreno 21. kolo Premijer lige BiH, Velež će dočekati Borac. 

Kako sada stvari stoje Banjalučani će biti značajno oslabljeni na neugodnom gostovanju kod direktnog rivala u borbi za Evropu.

Prema svemu sudeći za utakmicu protiv mostarskog dima otpala su dva vrlo važna vezna igrača Marko Brtan i Dejan Meleg.

Brtan i Meleg su bili među najboljim pojedincima u duelu protiv Olimpika što je dodatni razlog da Marko Maksimović bude zabrinut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je otpalo još pet vrlo važnih igrača Marko Jovanović, Đorđe Milojević, Siniša Dujaković, Dino Ćorić i Jovo Lukić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DolinaHeroja
Mislim najbolji odgovor za ona ponižavajuća "dešavanja" u Banjaluci bi bio rezultatski poraz Borca...poraz od Veleža bi im sjeo KO BUDALI PLESKA. Hajmo Rođeniii ❤
12 1
Haroni
Ko kod da izadje na teren, polomit im noge ko oni nama.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi