11

Komentari (11)

rodjak
Ovi se iz Borca izgleda pravo prepali ,sve jedan po jedan otkazu*****ni nece mo vam nista sta ste se prepali, malo se salimo sa vama hahaha.Mi samo hocemo Jadu Vlagodica strasnog pedagoga da nam dodje da ga fino ugostimo.Mi respektujem Borac kao jedan od 6 BH velikana ali moraju se neke stvari staviti na svoje mjesto.
Alex10
Samo jako i oštro Rodjeni, odma na pocetku ostro u kos Vranjesu i Zakaricu tako da nesmiju loptu primiti, istom mjerom im vratit..Forzza Rodjeniii
JedanVamo81
**** glupe fasiste
starmac
Hoćemo pobjedu bez i jednog dobijenog kartona.Ali napunit im mrežu da se zna ko je VELEŽ.Šteta samo što nema onog pjane i kockara.GOLOVA ROĐENI!
lesina
Pa tu vam i jeste sansa jer da je Jagodic na klupi bila bi prvo vrhunska utakmica a drugo dobili bi po usima
starmac
lesina@Kakvu šansu jadan nebio.Pa da vam nije Vice lopova,vi bi trebali po svim zakonima biti izbačeni iz lige zbog dugova a ne sve se slomilo o leđa ČELIKU.Veći ste dužnik od ČELIKA nego vas Vice opro pod kriminalom DODIKA.
MethodMan
Derite fasiste
user1605368976
FORZZA VELEŽ !
DolinaHeroja
Mislim najbolji odgovor za ona ponižavajuća "dešavanja" u Banjaluci bi bio rezultatski poraz Borca...poraz od Veleža bi im sjeo KO BUDALI PLESKA. Hajmo Rođeniii ❤
Haroni
Ko kod da izadje na teren, polomit im noge ko oni nama.
Grohot
Dosta da ih rezultatski natamburamo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.