Mladen Žižović će biti novi trener Slobode

Čeka se i zvanična potvrda

Mladen Žižović će biti novi trener Slobode · Saznajemo

E. Škorić

Fudbalski klub Sloboda nedavno je ostao bez trenera, pošto je Gradimir Crnogorac nakon poraza od Olimpika na Koševu podnio ostavku.

Odmah nakon toga, ostavka je usvojena, a Upravni odbor Slobode krenuo u potragu za novim trenerom. U igri je bilo nekoliko imena, proslavljenih bh. trenera, a na kraju je izbor pao na Mladena Žižovića.

SportSport.ba saznaje da će bivši trener Radnika i Zrinjskog sutra i zvanično biti imenovan za trenera tuzlanskog premijerligaša.

Dobit će vruć krompir u ruke jer je Sloboda uvezala četiri poraza i dovela pod znak pitanja svoj ostanak u ligi, mada i dalje ima pristojnu bodovnu prednost u odnosu na ekipe iz opasne zone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Žižović je posljednji angažman imao u Zrinjskom, s kojim je ikao igrač osvajao Premijer ligu, dok je s Radnikom osvajao Kup, također kao igrač.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mladen Žižović ce ekspresno poslati FK Slobodu u Fedralnu ligu, uostalom sta ce dva kluba iz istog grada Tuzla, to je mnogo za jedan osrednji grad, dakle Tuzla City ide u Evropu a FK Sloboda kao po obicaju opet ispada u nizi rang takmicenja to jest ide u Federalnu ligu.
6 18
Alpasinacxx
Žižović kako je krenuo u NiP-u će završiti. :D
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi