Pogba ušao na poluvremenu i majstorijom izbacio Milan iz Lige Evrope

Novi šok za Rossonere

Pogba ušao na poluvremenu i majstorijom izbacio Milan iz Lige Evrope

S. Grebović

U sudaru velikana evropskog fudbala kao pobjednik je na kraju izašao Manchester United koji je večeras minimalnom pobjedom izbacio Milan.

U prvoj utakmici ove dvije ekipe na Old Traffordu rezultat je glasio 1:1, pa su Rossoneri imali blagu prednost pred večerašnji revanš.

Ipak, Rossoneri je nisu uspjeli iskoristiti jer je Paul Pogba u 49. minuti postigao gol koji je na kraju napravio razliku.

Francuski veznjak je u igru ušao na poluvremenu umjesto Rashforda, a samo tri minute kasnije je lijepim trzajem izbacio svog čuvara i loptu plasirao u praznu mrežu.

U nastavku je Pioli bacio sve karte u napad. Priliku za igru dobio je i Zlatan Ibrahimović, ali ni svemogući Šveđanin nije uspio da spasi Rossonere ispadanja večeras.

Milan - Manchester United 0:1

U drugoj utakmici večeri Ajax je novo pobjedom od 2:0 dokazao da je u ovom momentu mnogo bolji tim od Young Boysa kojeg je eliminisao sa ukupnih 5:0 i tako prošao dalje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Za Kopljanike su večeras pogđali Neres i Tadić sa bijele tačke.

Young Boys - Ajax 0:2

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
gol na srecu, imaju deset puta bolju ekipu od Milana i opet su jedva prosli.
7 12
Pegamber
A realno ono je bio penal kada je Lindelof diro loptu NOGOM
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi