Krunić: Bio je penal, Petev je najbolji selektor otkako sam tu!

Veznjak Milana odigrao dobar meč

Krunić: Bio je penal, Petev je najbolji selektor otkako sam tu!

A. Čaušević

Zmajevi su odigrali dobar i ravnopravan meč protiv Francuske, ali su na kraju izgubili s 0:1.

Među boljim u našem timu bio je Rade Krunić koji je bio zadovoljan susretom Zmajeva.

"Zadovoljni smo igrom, ali i ne rezultatom. Pokazali smo da možemo igrati sa svima pa tako i svjetskim prvacima, došli su pod imperatovom pobjede, nije bilo lako, pokazali smo zube", rekao je Krunić za Nova BH.

Veznjak Milana je kazao da je sudija Orsato propustio svirati penal nad njim u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Po meni je bio penal, dobio sam udarac s leđa, jedva čekam da vidim snimak, ono što sam osjetio to je po meni bio čist penal, dobio sam čist udrac, poslije toga sam imao i bol , ostaje žal, ali možda se vrati u nekoj drugoj utakmici."

"U ovom trenutku nam ova igra znači poslije pozadine koja je na žalost stalno prisutna u reprezentaciji, Petev je najbolji selektor otkako sam ja ovdje, sigurno će nam ovo značiti u narednom periodu", dodao je Fočak.

Top Komentari

glupko
bravo Kruna, vidi se da znas lopte, klasa si. i drago mi je da si to izjavio za Peteva, koliko su ga odredjeni ljudi pljuvali.
42 3
Rajvosa2019
I po mom misljenju je bio penal , jer da smo mi vodili 1:0 i da smo mi napravili tako nesto - sudija bi svirao 100% penal
31 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi