Nestvaran preokret Sarajeva protiv Tuzla Cityja za samo dvije minute!

Bordo tim vodi sada sa 3:1

Nestvaran preokret Sarajeva protiv Tuzla Cityja za samo dvije minute!

E. Čaušević

Sarajevo i Tuzla City igraju trenutno revanš utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Bordo klub je u prvoj utakmici slavio sa 1:0, ali su gosti uspjeli da anuliraju tu prednost jer su u 54. minuti poveli sa 1:0 golom Brkića.

Nakon toga utakmica se potpuno otvorila. Tuzla City je u 76. minuti imao dobar napad, ali to nisu uspjeli da iskoriste.

Sarajevo je nakon toga krenulo u kontru. Lopta dolazi do Mešanovića na kojeg je Muminović čini se bespotrebno izletio. Napadač Sarajeva ga zaobilazi i pogađa za 1:1.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Samo nekoliko minuta kasnije totalni preokret na Koševu. Sarajevo je ponovo odigralo odličan napad, a gol za 2:1 postigao je Hebibović.

U 84. minuti bordo tim je sve riješi. Nova odlična kontra, Hebibović je asistirao, a Velkoski bez problema šalje loptu u mrežu gostiju za 3:1.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kurjak
Bravo za Sarajevo, nadam se da će uzeti i kup i ligu.Sportski prijatelj iz Tuzle.
18 2
nedoni46
Ja mislio mi zaboravili kako je zabit 2 u jednoj tekmi
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi