Tuzla City mijenja dom u posljednja dva domaća susreta Premijer lige

Sele na dobro poznatu destinaciju

Tuzla City mijenja dom u posljednja dva domaća susreta Premijer lige · Saznajemo

S. Mlaćo

Nogometaši Tuzle City posljedna dva domaća meča Premijer lige naše zemlje će prema svemu sudeći igrati u Banovićima na stadionu FK Budućnost.

Posljednja tri kola u Premijer ligi igrat će se u istom terminu, a Sloboda i Tuzla City su domaćini 31. i 33. kolo, pa je mlađi premijerligaš odlučio da promijeni svoj dom.

Iz Tuzle City su već poslali dopis Banovićanima, a sve će morati potvrditi i odgovorni iz NS BiH koji će obići stadion u Banovićima i dati zadnju riječ.

Tuzla City danas na Koševu igra meč 28. kola sa Olimpikom, a zatim će na Tušnju ugostiti FK Sarajevo.

Biće to posljednji domaći meč za izabranike Husrefa Musemića na Tušnju, a zatim će promijeniti grad. U Banovićima će ugostiti dva mostarska kluba, Velež i Zrinjski.

Sloboda na drugoj strani u 31. kolu dočekuje Široki Brijeg, a u 33. sezonu završava duelom sa banjalučkim Borcem.

Tuzla City je već jednom igrala svoj domaći meč u Banovićima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, ovaj tim je u maju 2019. godine ugostio Sarajevo, s obzirom da Sloboda u istom terminu igrala domaći meč sa Krupom.

Tuzlaci su tada slavili 1:0 golom Mirsada Hasanovića. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1610286185
ABd i ne vratili se vise
3 11
chelsea321
Ah šta ceš bratunac simn han pa bonovići sa sela na selo tako im sudjeno.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi