Dva premijerligaša prihvatila poziv Mladosti!

Nakon nedobijanja licence

Dva premijerligaša prihvatila poziv Mladosti!

A. Čaušević

FK Mladost je za zelenim stolom ispala iz Premijer lige BiH!

Ekipa iz Doboja kod Kaknja je tokom cijele sezone igrala atraktivan i dopadljiv fudbal, na terenu je izborila ostanak, međutim nije dobila licencu.

Nakon odluke Prvostepena i Drugostepena komisija NFSBiH nije dala licencu Mladosti pa bi ovaj klub trebao u niži rang.

Međutim, u Mladosti se ne namjeravaju tako lako predati. Danas su povukli prvi potez i zatražili sastanak sa IO N/FSBiH kao i ostalim premijerligašima.

Za sada su dva kluba pozitivno odgovorila na poziv Mladosti. U pitanju su Velež i Sarajevo. Interesantno da su ova tri kluba nedavno najavili i formiranje Udruženja premijerligaša.

"Rukovodstvo FK Mladost Doboj Kakanj danas je uputilo zvanični poziv za sastanak na adresu FK Sarajevo.

Tema sastanka je regularnost odluke Drugostepene komisije o licenci FK Mladost Doboj Kakanj za predstojeću takmičarsku sezonu, a FK Sarajevo ovim putem obavještava navijače i javnost da je poziv prihvaćen.

Na sastanak su također pozvani ostali predstavnici trenutnih i budućih premijerligaša, te se očekuje reakcija Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine", saopštili su iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Kakvo iznenađenje koja su dva kluba prihvatila poziv
12 38
MLADOST
Svaka čast Sarajevo, svaka čast Velež. Sad se vidi ko ima muda i ko je pošten. Ostali klubovi vjerovatno moraju pitati Vicu, da li smiju prihvatiti poziv.
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi