Pjanić napravio sjajan gest, a dvije stvari privukle posebnu pažnju

Možda smo dobili odgovor o njegovoj budućnosti

Pjanić napravio sjajan gest, a dvije stvari privukle posebnu pažnju

H. Zilić

Miralem Pjanić je trenutno na odmoru koji provodi u Bosni i Hercegvoini.

Pjanić je iskoristio priliku da posjeti rodbinu, prijatelje, a danas je našao vremena i da posjeti Školu fudbala Proleter Slavinovići.

Pjanić je predstavnike pomenute škole i mlade fudbalere posjetio zajedno sa sinom Edinom.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Sve sto treba da uradite jeste da vjerujete i cuda se desavaju, snovi postaju stvarnost 💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙 Zivot cine male stvari 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🏆🎊

Posted by FK Proleter Slavinovići - Omladinski pogon on Monday, June 7, 2021

Dvije stvari su posebno privlačile pažnju.

Naš fudbaler je promijenio imidž, a sin Edin je došao u dresu Juventusa. Možda je i Edinov potez dao odgovore oko budućnosti Miralema Pjanića.

U Barceloni se nije naigrao, dosta se govori o njegovom odlasku iz katalonskog giganta, a kao najveći favorit za dovođenje spominje se upravo njegov bivši klub Juventus.

Svakako da će današnji dan posebno pamtiti u Školi fudbala Proleter Slavinovići.

Top Komentari

Uber_i
Jel to Pjanke ostaje u Kalesiji da ih pojaca ali sumnjam da bi imo mjesta
0 6
BiHScout
Joj kitonje u milanu
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi