Mešanović raskida saradnju sa FK Sarajevo i odlazi u Mađarsku

Nije se dugo zadržao na Koševu

Mešanović raskida saradnju sa FK Sarajevo i odlazi u Mađarsku

Samir Mlaćo
Jasmin Mešanović će ovog ljeta napustiti FK Sarajevo.

Mešanović će karijeru nastaviti u Mađarskoj, što je potvrđeno iz izvora bliskih igraču za SportSport.ba.

Ofanzivac je već dogovorio sporazumni raskid saradnje na Koševu, te će bordo klub to uskoro i potvrditi.

Mešanović je kao veliko pojačanje stigao na Koševo iz Maribora, no u 12 utakmica Premijer lige upisao je dva pogotka i isto toliko asistencija. U Kupu BiH je u četiri utakmice dodao jedan pogodak.

Jasno se osjetilo da nije prošao pripreme sa timom, ali mnogi su vjerovali da će i dalje ostati u svlačionici bordo tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To se ipak neće desiti, pa će klub sa Koševa morati da potraže zamjenu za ovog 29-godišnjaka.

Mešanović je u karijeri nastupao i za Zrinjski, Osijek, Čelik i Slobodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Financijska kriza pogadja sve...al jedina dobra stvar u tome je što se otpuštaju preskupi igrači koji realno toliko ne vrijede. Ja navijam za Zrinjski i vidim da su i naši otpustili gomilu skupih igrača a koji to svojim igrama nisu potvrdili. Okrećemo se novim jeftinijim mladjim,igračima željnim afirmacije. Sad da li će mo pogoditi s prinovama vrijeme će pokazati.Vidim i Sarajevo ide istim putem po meni je taj put čak i bolji nego ovo do sad. Kako stvari financijski stoje za prvaka će se boriti Velež i Borac al opet ako netko pogodi s odabirom ovih mladih igrača tko zna. Pošto je ovo tekst o Sarajevu ja kao navijač Zrinjskog im želim sve najbolje u Europi da dobro predstave BiH i da ostvare dobar rezultat a u prvenstvu bi volio da budete barem jedno mjesto iza nas. Sretno u Europi
75 3
Mahatma.Barbie
Pojačanje. Podmladuje se ekipa, idu ulaganja u stadion. Neki junior za godinu zaradi pare koje bi ovaj trebao uzeti za mjesec .
16 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi