Bayern može zaboraviti na Chiesu

Italijan vjeran Juventusu

Bayern može zaboraviti na Chiesu

E. Škorić

Bayern je bio zainteresovan za Federica Chiesu, ali reprezentativac Italije neće napuštati Torino.

Chiesa je imao sjajnu sezonu, a nastavio je da briljira i na utakmicama Evropskog prvenstva. Nije ni čudo što ga je 'ugledao' njemački prvak i velikan Bayern, ali od transfera, barem ovog ljeta, neće biti ništa.

Sin legendarnog Enrica Chiese ima želju da ostane u Juventusu i u klubu su jasno poručili Bayernu da se uzalud ne nadaju dolasku sjajnog napadača.

Dvadesettrogodišnjak je u planovima Massimiliana Allegrija za narednu sezonu i uz Cristiana Ronalda bi trebao da bude ključni igrač Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Bayernu su vjerovali da bi moglo doći do dogovora sa Juventusom pošto igraču ističe ugovor narednog ljeta, ali sada je samo pitanje dana kada će Chiesa potpisati novi ugovor s ekipom u koju je stigao iz Fiorentine u oktobru 2020. godine.

Prošle sezone je odigrao ukupno 46 utakmica za Juventus i postigao je 15 golova uz 11 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Plakat ce gomila Engleza Je.at ce ih Federiko Kijeza!
10 0
Fino alla Fine
Pa nisu ludi dati najboljeg igrača.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi