Šoše i Dudić prvi održali obećanje i ošišali se na ćelavo

Po dolasku Mostar

Šoše i Dudić prvi održali obećanje i ošišali se na ćelavo

Haris Zilić

Fudbaleri i delegacija Veleža stigli su oko tri sata na mostarski aerodrom nakon velike noći u Atini i trijumfa proitv AEK-a nakon boljeg izvođenja penala.

Plasman Rođenih u treće prektolo UEFA konferencijske lige digao je Mostar na noge. Grad na Neretvi slavi, a navijači su prvi održali obećanje i počelo je masovno šišanje na ćelavo.

Po dolasku iz Grčke i čelnici FK Velež počeli su sa šišanjem.

Prvi se ošišao sportski direktor kluba Džemil Šoše, a nakon njega i trener Feđa Dudić, a to su učinili na aerodromu.

Igrači još čekaju, neki će to uraditi danas, neki u narednim danima, a vidjet ćemo u četvrtak u Švedskoj koji će sve igrači održati obećanje.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Velež je izabcivanje AEK-a ostvario ogroman rezultat, koji je odjeknuo Bosnom i Hercegovinom, ali i regijom.

Čestitke stižu sa svih strana, a Velež sada ima priliku da preko Elfsborga dođe do play offa UEFA konferencijske lige i korak od plasmana u grupne faze novog UEFA-inog takmičenja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Ovce se ovako sisaju. Vrabcicki tovari sebi umislili da su ovnovi
2 44
SeoRusilac
Najjači
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi