Dudić: Nismo mi megalomani

Komentar na press konferenciji

Dudić: Nismo mi megalomani

H. Zilić

Velež je u drugom kolu Premijer lige BiH iznenađujuće poražen od Rudara iz Prijedora rezultatom 0:2.

Gosti iz Prijedora upisali su sasvim zaslužen trijumf protiv večeras umronog Veleža, a nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj su pristunim medijima prvo obratio Feđa Dudić.

Trener Rođenih je preuzeo krivicu na sebe, ali i izdvojio još nekoliko stvari.

"Čestitam Rudaru na potpuno zasluženoj pobjedi. Na terenu su sve radili kako treba. Pokazali su da neće biti prolaznnici u PLBiH", rekao je Dudić, a zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam krivac. Mislio sam da ovaj sastav može parirati, ali ne može. Mislili smo da imamo širinu, ali očigledno nemamo. Mi smo poletili nakon Atine, trebamo se spustiti na zemlju, nismo mi megalomani. Ovo je poraz upozorenja."

Pogledajte komentar Dudića na press konferenciji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan tz
Kad neki klub uradi ono sta je velež uradio može nesta reci.9 mj bez poraza. Svaka čast vama i naprijed
15 1
SonPen1946
nas je feđa alex ferugoson alex fergusonn
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi