Komentar na press konferenciji

Dudić: Nismo mi megalomani

14

Komentari (14)

Domaci
Mora covjek biti malo i objektivan.Dudicu je sv islo na ruku,u igri bez igre on je uz mucenja,puno srece dksao do rezultata u premijer ligi.Ima veljku srece sa slabasnom ekipom u orvom kolu.AEK,velika sreca ljudi tek poceli sa treninzima,bez utakmica,novi trener novi igraci,ekipa pogubljena i to je Velezu pomoglo.Sinoc se pkazalo jada ima naspram seb trenera koji ce iskoristiti greske trenera,sa oragniziranom igrom doci do rezultata.ostao bez igraca,bilo je vidljivo da ce Osmic dobiti drugi zuti(jednom mu Peljto oprostiol)kada vec imas igraca manja mijenjas formaciju(juris rezultat)vratis se sa tri pozadi sa zeljkovicem ka sredusnji a Zvonic i radovic ka spoljnim stooerim sa ovcino i Andusicem pokriti bokove a cosic,Hasanovic i ostaviti prsesa a u spici gurnutu malog Zubanovica i dobiti u skoku on se oogubi jos brazilcu otvori prostor.Svedani su organizirana i uigrana ekipa.Sa ouno trcanja itvaranja ubacivanja po bokovim i ima shajno Ganca u vrhu napada,Nisam neko ko zeli zlo,ali vrijem ce pkazati da ce Dudicu trebati velik sreca da istane na klupi kada krenu kola nizbrdo.
Poslije dolazece utakmice u Svedskoj videcemo pravi domet Veleza, koliko zaista Velez moze daleko???? Ne moze Velez na dva fronta domace prvenstvo i Evropa, nema dovoljan fond dobrih igraca, utakmica protiv Rudara je to pokazala, budimo iskreni, jedno su zelje drugo su mogucnosti.
Zaccheroni
Halalosum Feđa,idemo dalje onako za raju,za grad...VFC
starmac
I poraz nekad mora doći da ti otvori oči.Bolje znati da nema puno širine i kvaliteta na klupi.Tako da glavu gore i idemo dalje.Golmanu ću oprostiti onu glupu grešku koja je uticala na igrače ako svati da nema driblanja i da se odma rjesava lopte.A ako još jednom onako uradi bolje da kupi stvari i ide.FEĐA idemo dalje,nisi kriv i sad znaš da trebamo još kvalitetni igrača.
Duda glavu gore idemo dalje.
Adnan tz
Kad neki klub uradi ono sta je velež uradio može nesta reci.9 mj bez poraza. Svaka čast vama i naprijed
velez mo
Nisi Feđa ni ti carobnjak,EVO KRPIŠ I KRPIO SI OD KAD SI DOSAO,I JOS OSTVARIO OVE REZULTATE,NEK ODRJEŠE KESU I NEK TI DOVEDU JOS 3-4 KVALITETNA POJACANJA,ZA OVO VECERAS NISI SEKUNDE KRIV I NEMOJ KRIVICU NA SEBE PREBACIVATI,NEMOJ DOZVOLITI DA PSIHICKI PADNEMO U CETVRTAK,TI SI NAS FERGUSON
velaMo
Kad kosa izraste idemo ponovno
SonPen1946
nas je feđa alex ferugoson alex fergusonn
VELEZ
JA VAM KAZEM DA OVO "SISANJE" I "FARBANJE" NIKAD NIJE TREBALO, MENTALO JE TO SLOMILO IGRACE, KAD IGRAS, MORAS DA IZGLEDAS FINO DA BI STO BOLJE IGRO, TAKAV TI JE MODERNI FUDBAL, IGRACI SU PALI MENTALNO.
Klackalica
Igraci su ispali pic.k.etine. ovo ih je samo moglo jos vise povezat da su ispostivali svi dogovor..a ne neki debilizmi, farbanje, ne daju im cure na celavo..bjeri bola
Vrbaski
Iz koje si ti zveke šljego
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.