Slobodu očekuje mostarski "pakao": Velež prodao sve karte za večerašnji duel

Klub se oglasio

Slobodu očekuje mostarski "pakao": Velež prodao sve karte za večerašnji duel

Haris Zilić

Velež će u petom kolu Premijer lige BiH večeras od 21 sat dočekati ekipu Slobode.

Duel starih rivala će sigurno ponuditi dosta uzbuđenja. Sloboda je odlično otvorila novu sezonu, a Rođeni iza sebe imaju vrlo dobre nastupe na evropskoj sceni.

Podrška igračima Veleža neće izostati ni večeras.

Klub je zvanično objavio da su karte za večerašnji meč rasprodate.

"Obavještavamo naše članove i navijače da su karte za utakmicu FK Velež - FK Sloboda zbog ograničenog kapaciteta stadiona rasprodate", stojo u saopštenju mostarskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež ima najveće ambicije ove sezone u Premijer ligi, ali s druge strane, u goste dolazi Sloboda koja je i dalje neporažena nakon četiri uvodne utakmice. Tuzlaci su s 10 bodova drugi na tabeli i žele da nastave sjajan niz, bez obzira na to što je s druge strane ekipa koja je izbacila AEK i nadigravala se u dva meča s Elfsborgom.

Velež je u Premijer ligi odigrao samo tri meča, pošto tek treba da se odigra zaostali duel sa Zrinjskim.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

block123
To samo može Velež , sagnite se dušmani i plastičari
15 5
chelsea321
Hebo vam pakao mater stoko seljačka..
4 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi