Bubalo pred derbi: Velež je uvijek neugodan protivnik
Foto: NK Široki Brijeg

Široki dočekuje Rođene na Pecari

Bubalo pred derbi: Velež je uvijek neugodan protivnik

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega u nedjelju na svom terenu igraju derbi 6. kola Premijer lige BiH protiv Veleža.

Široki nakon pet odigranih kola ima sedam bodova i nalazi se na petoj poziciji, dok Velež ima tri boda i utakmicu manje u odnosu na svog rivala.

Na Pecari je danas održana press konferencija pred utakmicu protiv mostarskog kluba na kojoj su govorili pomoćni trener Stanko Bubalo i Marko Jurić.

"Zadovoljstvo je i veliki zalogaj biti članom stručnog stožera prve momčadi. Imamo sjajne mlade igrače, pojačane iskusnim imenima, prava su momčad i pravi profesionalci. Zamolio bih navijače za malo strpljenja, ova momčad ima veliki potencijal i njihovo će vrijeme sigurno doći", poručio je Bubalo.

"Mladim igračima treba vremena. Jure Ivanković i Vlado Hrkać s njima rade sjajan posao i treba im odati poštovanje i pružiti podršku. Većina mladih igrača je naš proizvod i sigurno će u budućnosti doprinositi novim radostima na Pecari", dodao je.

S izrazitim poštovanjem i velikom dozom opreza najavio je gostovanje Rođenih na Pecari.

„Zaslužuju sve čestitke za europski uspjeh ovoga ljeta. Ipak, ozljede i umor kumovali su njihovom lošijem ulasku u prvenstvo, ali ranjeni lav je najopasniji. Velež je uvijek neugodan suparnik na Pecari. Dat ćemo sve za pobjedu, vjerujem u našu kvalitetu“, istaknuo je Bubalo.

Defanzivac Marko Jurić poručio je da se nada da će Široki slaviti u meču protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Obranu igra cijela momčad, svi daju svoj doprinos. Obrana je naiskusniji dio naše momčadi, kompaktni smo i to se vidi. Primili smo samo jedan pogodak i želimo nastaviti tako“, rekao je Jurić i otkrio kako među susjedima nema velikih nepoznanica.

„Zadržali su okosnicu momčadi. Imaju brze igrače i moramo najviše pozornosti obratiti na njihove ulaze u dubinu i udarce izvana. Nadam se kako ćemo na kraju slaviti“, dodao je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Susret izmedju 2 najvece i najzaostalije selendre u BiH! Listicki fasisti i vrabcicke sda green barbike.
4 14
Matic
Mozete od njih kupiti bodove za sicu. Poznati su po prodaji.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi