Savez obradovao navijače BiH za septembarske mečeve

Dvije utakmice u Zenici

Savez obradovao navijače BiH za septembarske mečeve

Admin Čaušević

Popularne Zmajeve u septembru čekaju tri susreta, a danas je iz NFSBiH stigla sjajna vijest za sve navijače BiH.

Nakon gostovanja u Francuskoj 1. septembra, „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će dvije utakmice odigrati na „Bilinom polju“ u Zenici.

Prva je na rasporedu prijateljska utakmica sa Kuvajtom 4. septembra u 20:45 sati, dok će kvalifikacioni meč sa Kazahstanom biti odigran 7. septembra, takođe u 20:45.

Shodno odluci Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, za utakmice u Zenici biće dozvoljeno prisustvo 6.000 gledalaca (50% kapaciteta stadiona).

Svi gledaoci su u obavezi da poštuju predviđene higijensko epidemiološke mjere koje se odnose na nošenje maski tokom trajanja utakmice, te poštovanje predviđene distance. Takođe, za ove utakmice neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita.

Svi prisutni će prilikom dolaska na stadion morati da posjeduju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- Negativan antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati ili
- Potvrdu o prebolovanom COVID-19, ne stariju od 6 mjeseci ili
- Potvrdu o završenoj vakcinaciji

O načinu prodaje, distribucije, te o cijenama ulaznica javnost će biti obaviještena u najkraćem mogućem roku nakon što nadležni organi NS/FS BiH definišu neophodne pojedinosti vezane za prethodne odluke.

Top Komentari

BordoBijeli
Neko da placa 30+KM kartu da gleda one balerine i onog selektora kojem menadzeri kroje spisak?Nikad u zivotu!Ko je budala neka placa.Da ih hoce Francuzi poniziti volio bi vise nego bilo sta.....
22 6
enko
Jest nas obradovao savez nametanjem mjera, obradujte nas rezultatima bagro.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi