Težak poraz Željezničara u Srbiji
FOTO: Armin Heric/fkzeljeznicar.ba

Plavi na mini pripremama

Težak poraz Željezničara u Srbiji

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara od utorka su na mini pripremama u Srbiji.

Plavi su već danas odmjerili snage sa ekipom FK Takovo iz Gornjeg Milanovca, niželigaša koji je na kraju slavio sa čak 3:0.

Nakon prvog poluvremena mreže su mirovali, a Željezničar je meč počeo u sastavu: Muftić - Hajdarević, Drina, Jahić, Kovačević - Beća, Duraković - Gasal, Bekrić, Hrelja - Jaganjac, a u drugom dijelu su zaigrali i Milićević, Mekić, Zdunić i Vištica.

U nastavku kvalitetan meč, borbeni domaćini su krenuli veoma ofanzivno i postigli dva pogotka. Prvo je pogodio početkom drugog dijela Bojan Gočanin sjajnim udarcem sa visine šesnaesterca, da bi na 2:0 povisio Grkajac nakon smušene reakcije posljednje linije kluba sa Grbavice.

Nije tu bio kraj golijadi. Kapiten Grković je pogodio u 65. minuti na 3:0 i domaći navijači su bili itekako sretni, a gosti u čudu.

Ostalo je 3:0, a domaći su na kraju istakli da je ovo za njih historijska pobjeda.

Prijateljski meč:

FK Takovo – FK Željezničar 3:0

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TTV.KenyTB
Nemam para nemamo ništa navijamo za Žeju i to je to,obistinilo se ono što lik izjavi godinama unazad.
9 0
Neddim1
Ovo je samo pokazatelj da nam je klupa tanka, doduse sve su skoro igraci ispod 21 godine.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi