I Twitter se "zapalio": Cijeli svijet bruji o spektakularnom vatrometu navijača Željezničara

Oduševili sve proslavom 100. rođendana

I Twitter se "zapalio": Cijeli svijet bruji o spektakularnom vatrometu navijača Željezničara

E. Čaušević

Željezničar je minulog vikenda proslavio svoj 100. rođendan, a šlag na tortu bio je spektakularan vatromet u kojem su sinoć uživali građani Sarajeva.

Navijači Željezničara odlučili su da na spektakularan način proslave 100. rođendan svog kluba, te su priredili fantastičan vatromet u cijelom gradu koji je oduševio javnost.

Mnogi su iskoristili priliku da snime ovaj nezaboravni trenutak i podijele ga s prijateljima na društvenim mrežama, a ubrzo su scene iz glanovg bh. grada počele da obilaze svijet.

Na Twitteru se pojavio ogroman broj reakcija na ono što se dešavalo sinoć u Sarajevu, a mnogi su poručili da odavno nisu vidjeli ništa spektakularnije.

Sigurno je da su ovakve reakcije najbolji pokazatelj da su navijači Željezničara sinoć napravili pravi spektakl o kojem će se sigurno dugo pričati.

U nastavku možete pogledati samo neke od reakcija na Twitteru na ono što se sinoć dešavalo u Sarajevu.

Oglasi

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1439679229248090113[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/ferdinandkoenig/status/1439670949377417216[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samir49
Bolje da ste pare dali za neciji zivot...ili nekome dom napravili
2 18
user1571956549
Koliko treba biti bijedan i siromasan u glavi da bi.ostavili negativne postove o vatrometu i Mom Zelji... Volim te ZELJOOO....
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi