Još jedno očajno izdanje Barcelone
Foto - EPA

'Nula' Katalonaca u Cadizu

Još jedno očajno izdanje Barcelone

M. Šljivak

Barcelona nastavlja sa očajnim igrama ove sezone, a katalonski velikan je večeras u 6. kolu La Lige odigrao 0:0 na gostovanju kod Cadiza.

Prvo poluvrijeme ovog meča nije donijelo apsolutno ništa. Nijedan tim nije ni pogledao kako treba prema golu i na odmor se otišlo bez golova.

Nastavak ipak donosi mnogo zanimljiviji meč, a prvi je zaprijetio domaći tim.

Alvaro Negredo spektakularno pokušava sa distance, Ter Stegen još bolje brani i zadržava nulu na semaforu.

Nekoliko minuta kasnije Barcelona propušta dvije odlične šanse. Obje je promašio Memphis Depay.

Oglasi

U 65. minuti Barcelona ostaje sa igračem manje. Frenki de Jong u četiri minute dobija dva žuta kartona i morao je ranije pod tuš.

Cadiz je sa igračem više bio bolji tim. Barca se branila do kraja, a domaći u 81. minuti propuštaju dvije velike šanse.

Ter Stegen fenomenalno brani udarac Sanchezu koji je izašao sam pred njega, a Sobrino nije uspio da odbitak pošalje u gol.

Barcelona je u nadoknadi imala šansu da pobijedi. Depay je međutim promašio zicer.

Ostalo je na kraju 0:0. Barcelone je odigrala još jednu jako lošu utakmicu i Ronaldu Koemanu se još više trese stolica nakon ovog meča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 6. kolo:

Cadiz - Barcelona 0:0

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Jao farcelone hahahaha.Jos jednom na djelu smo mogli da vidimo suđenje.Casemiro neki dan umal ne otkide nogu igracu valencije a de jong jedva dohvatio ovoga I dobije zut isto ko mesar kasemiro hahahah smijeh
5 36
Hordas_Aristotel
Joj šta uradi žutokljunac od onakvog kluba...
32 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi