Koeman nakon debakla u Lisabonu: Težak poraz, ali ne oslikava realno stanje na terenu
Foto - EPA

Trener Barcelone

Koeman nakon debakla u Lisabonu: Težak poraz, ali ne oslikava realno stanje na terenu

M. Šljivak

Težak poraz doživjela je Barcelona večeras u Lisabonu kod Benfice.

Portugalski velikan slavio je sa 3:0, a navijači katalonskog kluba ponovo traže odlazak Ronalda Koemana.

Igrači su nakon meča dali podršku treneru i smatraju da njegov otkaz neće ništa promijeniti, a Koeman dobro zna da ima njihovu podršku.

"Osjećam veliku podršku od strane igrača. Za klub ne znam, ne znam", rekao je Koeman i zatim je dodao:

"Svi znaju šta je problem Barcelone. Neću ponavljati da ovo nije isti tim kao prošle sezone. To je tako".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovaj poraz je težak, ali ne pokazuje pravi odnos snaga na terenu. Igrali smo dobro do 2:0 i istina je da moramo bolje igrati u defanzivi", rekao je trener Barcelone.

Barcelona u utakmicama protiv Bayerna i Benfice nije šutnula loptu u okvir gola i posljednji su u grupi bez bodova i gol-razlikom 0:6.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Noname992
Kako se ovaj lik bruka izjavama.
18 1
Jupp
Hebiga, Setien dobi nogu nakon neuspjeha protiv Bayerna, ali su makar igrali, u najmanju ruku, 10x ljepsi fudbal! Ovo je bruka i sramota, jos se nesto pravda ova budaletina. Da Barsa ima para, ne bi oni njega drzali.. valja isplatiti odstetu ublehi ovoj
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi