Sablić: Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo

Imao je šta reći

Sablić: Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo

S. Mlaćo
Sarajevo je ponovo razočaralo svoje navijače.

Bordo tim je odigrao 1:1 sa Rudarom iz Prijedora, a navijači su razočarani vrijeđali šefa struke Gorana Sablića poslije kraja utakmice.

Jasno su kazali da Sablić mora da napusti klupu njihovog tima, no to će svkako odlučiti Uprava kluba.

Sablić se medijima obratio nakon meča.

“Šta reći... Zbilja smo danas imali pravi pristup, pravu energiju i to se vidjelo... Otvorili smo utakmicu na najbolji način, pritiskali, lopta je šetala po liniji, ali nismo zabili drugi gol. Jednom greškom smo primili gol za 1:1. U nastavku smo opet otvorili utakmicu kako smo željeli, ali drugi žuti karton, odnosno crveni je odveo meč u drugom smjeru. Pred sami kraj smo željeli isprovocirati situaciju za drugi gol, no nismo uspjeli. Po pitanju današnje izvedbe i pristupa to je bilo na jako dobrom nivou“, kazao je Sablić.

Publika je rekla svoje, Sablić je to dobro čuo.

“Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije stid i sramota. Neko je možda mislio da će ova ekipa da leti sa novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i šta sam živio za ovaj klub“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije bilo Fanima i Cmiljanića.

“Fanimo je nakon što vidio da nije među starterima rekao da je postao virozan, a Cmiljanić je bio virozan i ranije“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ade1
Dovedite Husrefa nek gasi vatru pa ga opet sutnite
14 19
Ajax11
Niko danas dobrovoljno ne ide ako ima više nego solidnu platu! Ćekaš da te otjeraju i da naplatiš sve …
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi