Zna se da Messi šeta po terenu kako bi čuvao snagu, ali video iz PSG-a izgleda baš tužno

Djeluje kao izgubljen na terenu

Zna se da Messi šeta po terenu kako bi čuvao snagu, ali video iz PSG-a izgleda baš tužno

Endin Čaušević

Lionel Messi je ljetos napustio Barcelonu i karijeru je odlučio nastaviti u dresu PSG-a.

Messi je cijelu dosadašnju karijeru proveo u dresu katalonskog kluba i želio je da ostane u Barceloni, ali mu klub jednostavno nije mogao ponuditi novi ugovor zbog finansijske krize.

Zbog toga je Messi bio primoran da napusti Camp Nou i odlučio je da potpiše dvogodišnji ugovor s PSG-om.

Mnogi su očekivali spektakularnu igru Parižana jer imaju zaista nevjerovatan tim, ali to na terenu uopšte ne ide tako "glatko" kako su očekivali.

Messi se još uvijek muči s adaptacijom na novi tim, a video s posljednje utakmice protiv Lillea izgleda baš tužno.

Poznato je da Messi dobar dio utakmice šeta po terenu i ne pomaže previše u defanzivi, ali to radi kako bi čuvao snagu za napade u kojim je zaista ubitačan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

No, na meču protiv Lillea je u jednoj akciji jednostavno stajao u mjestu i izgledao je potpuno izgubljeno na terenu. Mnogima je žao vidjeti Messija u ovom izdanju, a kako sada stvari stoje čini se da odlazak u PSG nije bio baš najbolji potez za njega.

[twitter]https://twitter.com/Elias_FCB19/status/1454524435705352199[/twitter]

Top Komentari

Salgijica
Nikad nije niti ce biti najbolji igrac na svijetu
12 6
dedizator
Zadnje sezone u barci je fušerio. Dobar je ali bahat. Da nema ovih indijanaca koji plaćaju ime, penzionisao bi se davno. Ronaldo je prikaz pravog sportaša
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi