Crnogorka bila velika teniska nada, a sada na OnlyFansu prodaje za 10 dolara svoje gole fotografije

Tamara Bojanić u centru pažnje

Crnogorka bila velika teniska nada, a sada na OnlyFansu prodaje za 10 dolara svoje gole fotografije

E. Čaušević

Tamara Bojanić svojevremeno je bila velika teniska nada, ali u ovom sportu nije ostvarila ono što se od nje očekivalo i odlučila je da se posveti nekim drugim stvarima u svom životu.

Bojanić su predviđali uspješnu tenisku karijeru prije nekoliko godina, a bila je članica i FED Cup reprezentacije Crne Gore za 2014. i 2015. godinu.

U omladinskim kategorijama je Tamara bilježila veoma dobre rezultate i s pravom se očekivalo da bi mogla napraviti dosta toga u teniskom svijetu, ali se to na kraju nije desilo.

Ova 22-godišnjakinja je odigrala tek nekoliko profesionalnih mečeva i nakon toga se očito odlučila posvetiti drugim stvarima u svom životu.

Čini se da je Bojanić već odustala od svoje teniske karijere, a našla se u centru pažnje nakon što je objavljeno da svoju popularnost pokušava da iskoristi na stranici za odrasle poznatijoj kao OnlyFans.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWBi-xTLo3V/[/instagram]

Oglasi

Bojanić se prijavila na ovu stranicu i prodaje svoje golišave fotografije za deset dolara koliko iznosi mjesečna pretplata kako biste mogli vidjeti šta sve to ona objavljuje na svojoj stranici.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CV-ojD9tyUm/[/instagram]

Nekadašnja teniserka na Instagramu ima čak 60.000 pratitelja, a zanimljivo da u opisu piše da je završila školu da bude teniska trenerica. No, čini se kako je njena karijera otišla u totalno suprotnom smjeru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUc0ZMTt9ep/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUpCbmotcqJ/[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTmwXtlNV2J/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSW71TctzuM/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSNBDBqtUIQ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRcK0WMppy7/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQ1auNmp_LR/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPxweAsJIl-/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVIxVdgNwhk/[/instagram]

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...platio bi joj 10 dolara da je ne gledam kakva je grdna...stavila silikone i ugradila opanke u usne i misli da je neka ljepotica.
15 1
Siporex
Mia Khalifa II Kurava k'o kurava
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi